Írd be a szöveget majd nyomj entert

Egyéni terápia

 

Bár a köznyelvben nagyon elterjed a terápia szó és ezért én is sokszor ezt használom, nálam szó sincs a hagyományos értelembe vett beszélgetős vagy bármilyen más pszichoterápiáról. Beszélgetni persze szoktunk, de az valójában csupán az összehangolódást segíti. A módszer amellyel dolgozom; közös meditáció.

Megfelelő tudatállapotban összekapcsolódunk a beteggel és megkeressük a betegsége okát. Ezt sokat nagy varázslatnak képzelik, pedig nem az. Helyes technikával a betegségek okainak feltárására az esetek döntő többségében 20-30 perc elég. A meditációra azért van szükség, mert tapasztalataim szerint normál tudatállapotban nem lehet megbetegedni és nem is lehet meggyógyulni. 

 

 

Személyes terápia

 

A személyes terápia a leghagyományosabb terápiás mód. Miután a vendég elmondta, hogy milyen problémái vannak, általában megkérdezem, hogy mi legyen a közös munkánk pontos célja, mikor lenne elégedett. A vendéget ez után valamilyen, az alkatához és a feladathoz legjobban illő technikával mélyebb tudatállapotba vezetem, majd én is elmerülök ebben a tudatállapotba, és elkezdődik a közös meditáció.  

A meditációban eltöltött munka jellemzően maximum 40  perc. Átlagosan ennyi idő alatt fárad ki az, aki nem szokott rendszeresen és komolyan meditálni. De ennyi idő általában elég is, hogy elérjük az arra az alkalomra kitűzött célt. Ha készen vagyunk kihozom a vendéget a módosult tudatállapotból, pár percet még beszélgetünk, ha kell egyeztetünk egy következő időpontot, majd elbúcsúzunk.

Egy alkalom hossza:

60 perc

 

Egy  alkalom ára:

12.000 Ft 

 

 

Terápia skypeon vagy más eszközön

 

Egy alkalom hossza:

60 perc

 

Egy  alkalom ára:

12.000 Ft 

Sok probléma esetén fölösleges és időrabló a személyes találkozó. Bár nem mindenki szereti – nekem is meg kellett szoknom – mostanában szívesen dolgozom távolról valamilyen távolsági beszélgetésre alkalmas eszközön. A legáltalánosabb elterjedt alkalmazások (Skpe, Viber, Facetime, WhatsApp stb.) mellett sokszor nem használunk semmi mást, csak kihangosítjuk a telefont.

Távolsági meditációk folyamata semmiben sem tér el a személyes terápiáktól. Éppen ugyanannyira hatékonyak,  de olcsóbbak és mivel nem kell utazni, rengeteg időt tudunk megspórolni.

 

 

Spotlight shining on cement wall background, Empty space wall backgrounf with shining light

 

 

Bejelentkezés

Legyél bátor!

 

Tudom, hogy sokan szeretnének eljönni hozzám, de az egyeztetés folyamata valahol megakad. Ilyenkor nem szabad megtorpanni, hanem bátran menni kell tovább. Ne kezdj el azon morfondírozni: vajon mennyire zavarsz, jó ötlete-e ez az egész, vagy ez biztos az ég akarata, hogy nem jön össze a találkozó. Helyette írj még egy emailt vagy hívj fel megint. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb, találunk egy mindenki számára megfelelő időpontot.

 

Az Energetika Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a energetikaakademia@gmail.com
címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

 

 

Egészségügyi, ill. gyógyító tevékenységet, pszichoterápiát, klinikai hipnózist nem végzek és nem tanítok, orvosi diagnózist nem állítok fel. Tevékenységem semmilyen módon nem terjed ki a klinikai értelemben vett gyógyításra. Tevékenységem oktató, tanító jellegű. Célom a hozzám fordulók életszemléletének, életút-megértésének javítása, hogy problémáikat, nehézségeiket képesek legyenek a folyamataik végén egyedül megérteni és megoldani.  A hipnoterápia, terápia szavakat kizárólag a végzettségemnek megfelelő angol szó tükörfordításaként használom, nem a magyar jogszabályokban értelmezett módon.

 

 

“Másfél évig nem tudtam aludni, forgolódtam, de olyan is volt, hogy átvirrasztottam az éjszakát. Rettenetes volt minden reggel kialvatlanul kelni. Mikor elkezdtük a terápiát eleinte nehezen fogadtam el a dolgokat, de szerencsére Ricsi segített átjutni az akadályokon. Mikor a harmadik terápiás ülés után hazamentem, lefeküdtem, mindenféle gond nélkül aludtam reggelig és szerencsére azóta sincs ezzel problémám. Köszönöm Ricsi!”

Kinga (26)

“Amikor szakított velem a párom, akkor úgy éreztem ebbe biztos beledöglöm….Most már túl vagyok rajta és sokkal gyorsabban sikerült elengednem az exemet és peresze a fájdalmat, mint ahogyan gondoltam. Azt hittem, jobban fog fájni a terápia, de szerencsére nem és ez a pár alkalmat tényleg megérte. Először nem akartam elmenni, de hiba lett volna még hónapokig vagy akár évekig kínlódnom.”

Zsuzsi (31)

“Nem ilyennek képzeletem az egészet. Egy sima tanácsadásra számítottam, úgy képzeltem, hogy rögtön megmondja mit csinálok rosszul és mi az amin változtatnom kellene, de nem ilyen volt. Teljesen máshonnan közelítettük meg a problémát és így nekem is sokkal könnyebb volt elfogadnom a belső változásokat. Máshogyan tekintek az életemre, és rengeteget köszönhetek a terápiának, mert nem csak az életcélomat sikerült megtalálnom, de bátorságot gyűjtöttem a régóta vágyott külföldi élethez és végre megtaláltam a szerelmet is.”

Péter (37)

Éld könnyedén az életed!

Egyéni terápia | Energetika Akadémia