Írd be a szöveget majd nyomj entert

Bemutatkozom

]

 

Miért tartok energetika tanfolyamot?

 

Ez a történet egészen pontosan 2010. február 10-én kezdődött a születésnapomon. Ekkor ültem le megírni az első Omyno könyvet. Nehezen beszélek erről az időszakról, mert bár mindig igyekszem sok humorral mesélni a kezdetekről, valójában rettenetesen fájdalmas és nehéz volt az indulás.

Egy furcsa hang beszélni kezdett hozzám – leginkább éjszakánként – és addig nem hagyott nyugton, amíg meg nem írtam egy könyvtrilógiát. Nagyon nehéz volt számomra megérteni, hogy az addig normálisnak gondolt, sikerekkel teli életembe hogyan kerül egy hang, ami mindent felülír, utasításokat ad, egy egészen új szemléletmód alapjait ülteti el bennem, és megtanít egy eddig teljesen ismeretlen energetikai rendszer használatára.

Lassan azért megszoktam, hogy nekem van egy láthatatlan mesterem, aki beszél hozzám, és akinek az utasításait érdemes követnem.  (Azért nem mindig követem, de nagyjából. Néha olyan hülye ötletei vannak.) Amikor már eljutottam arra a szintre, hogy megértsem mit jelent a neve a mester bemutatkozott, úgy hívják: Hermész Trisztmegisztosz Toth.

A közös munkafolyamat alatt a mester arra kért, hogy tanuljak meg minél többet a láthatatlan világról, ezért beiratkoztam rengeteg iskolába, ahol nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem. Ezzel párhuzamosan régi szakmám, az írás mellett elkezdtem terápiával foglalkozni. A terápia szót csak azért használom, mert ez az elterjedt arra a tevékenységre, amikor valaki egy csöndes, nyugodt szobában valaki másnak segít. Amit én csinálok az valójában közös meditáció, amelyben a hozzám fordulókat beléptetetem önmaguk rejtett világába.

A tanulás évei alatt rengeteg spirituális helyen jártam, sok spirituálisnak mondott emberrel találkoztam, nagyon vad dolgokat is láttam. Megrémisztett és teljes tanácstalansággal töltött el, hogy a spiritualitással foglalkozó emberek jelentős része mennyire nem kompatibilis avval, amit csinál és mennyire nem él úgy, mint amit tanít.

És ehhez még hozzá jött, hogy ezen a rengeteg helyen ez a rengeteg mester mennyi teljesen hülyeséget tanít. (Gondoljunk például 2012-re, amikor konkrétan az egész spirituális vezető kaszt a világvégét várta könyvekkel, filmekkel, előadásokkal, jóslatokkal. Amikor aztán nem történt semmi, letagadta, amiket mondott.)

A sok duma és mellébeszélés, ömlengés és kifacsart magyarázat mögött sokszor találtam értékeket.  Ezért mindabból, amit megtapasztaltam, hasznosnak, működőképesnek találtam és a mester sugallt, összeállítottam egy komplett anyagot, ami lefedi a teljes spirituális alaptanítást és még ki is tekint más iskolákra. Nem titkolt törekvésem, hogy olyan energetikai képzést állítsak össze, amit ha elvégzel, nagyon stabil ismeretekkel rendelkezz, és ne kelljen további teljesen fölösleges alaptanulmányokat folyatnod. Ez az ismeretanyag – nyilván nem fed le minden iskolát – de tényleg nagyon alapos és mély ismereteket nyújt.

Az Energetika Tanfolyam anyagában nincsenek sallangok, mellébeszélés, teljesen hiányzik a misztikus ömlengés, csupán gyakorlatok sorozata, minimális elméleti háttérrel.  Aki ezt a tanfolyamot elvégzi és a gyakorlatokat rendesen megtanulja, rengeteg időt és pénzt spórol meg, továbbá képes lesz valóban megérteni mit jelent a spirituális élet általában és mit jelent önmaga számára.

 

 

Könyveim

 

 

Bemutatkozom | Energetika Akadémia